Een vliegende start voor jouw coachpraktijk

Een vliegende start voor jouw coachpraktijk 3 maanden begeleiding in de First-, Business- of Economyclass

Yeah je bent kindercoach! Gefeliciteerd!

Heel veel kindercoaches beginnen vol enthousiasme aan de coachopleiding en zien zichzelf al in hun eigen kindercoachpraktijk werken. Misschien weet je zelfs al een naam voor jouw praktijk?!

Toch is het helaas zo, dat maar een klein deel echt de stap waagt om zich in te schrijven bij de KvK en een nog kleiner deel lukt het om echt een succes te maken van hun praktijk.

Hoe zou het zijn als jouw praktijk wél realiteit wordt en nog beter: een succes?

Speciaal voor startende en/of struggelende kindercoaches heb ik de training ‘een vliegende start voor jouw coachpraktijk’ gecreëerd, waar je in 3 maanden wordt warmgemaakt voor jouw praktijk en echt stappen gaat zetten. De training kan je op 3 manieren doorlopen. Van zelfstandig online, tot 1 op 1 met mij samen.

Het instapmoment voor de Economyclass kan op elk moment. Voor de Businessclass, waar we in groepjes werken en ‘masterminden’ heb ik vaste instapmomenten. Voor de Firstclass waarbij ik je 1 op 1  begeleidt, spreken we samen een geschikt moment af.

Na deze training goed wie jij precies bent als kindercoach en wat jou uniek maakt, maar ook wat jouw belemmerende overtuigingen en valkuilen zijn. (en daar gaan we natuurlijk aan werken!). Ook weet jij na de drie maanden heel goed wie jouw klant is (want de ene coach is de andere niet en dat geldt ook voor de kinderen, die aankloppen bij een kindercoach).

Een ander belangrijk onderdeel van een geslaagde praktijk is natuurlijk, dat het financieel ook lekker loopt. We gaan samen kijken naar jouw omzetdoelen en maken een (haalbare) plannning, waar we er ook mee rekening houden, dat je misschien nog wel een gezin thuis hebt, die ook aandacht nodig heeft of misschien wel een druk sociaal leven hebt, waar je niet te veel aan wil tornen.

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste gaan we aan de gang met jouw zichtbaarheid. Vind je het spannend of juist leuk om jezelf te verkopen en hoe doe je dat dan op een fijne, natuurlijke manier, die bij jou past en je niet te veel energie kost.

Zou jij je praktijk nu ook echt willen starten of misschien ben je gestart, maar komt het niet van de grond? Ik help je graag verder.

Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder! Of kijk even op de site van de training.

Opvoeden met lol logo

Opvoeden met LOL (Train The Trainer)

Omdat ik merkte, dat er vaak kinderen bij mij op de praktijk kwamen, die ik eigenlijk helemaal niet hoefde te zien, maar ik beter met de ouders kon werken, heb ik de training Opvoeden met LOL ontwikkeld.

Ouders hebben vaak het gevoel, dat ze alleen staan in hun ‘worstelingen’ en opvoedvraagstukken. De LOL in het opvoeden is soms ver te zoeken en die willen ze natuurlijk (weer) ervaren.

Ondertussen merk je waarschijnlijk ook, dat veel ouders tegen dezelfde dingen aanlopen. Straffen en belonen, loslaten of vasthouden, geven en nemen en het tonen van hun liefde.

Door samen op een systemisch manier te kijken naar bepaalde vraagstukken, merken ouders, dat zij het anders mogen doen, dan hun ouders het deden, maar dat alle ouders zelf kunnen bepalen hoe ze hun kinderen willen opvoeden. Hoe fijn is dat? Door de training te geven in groepen, leren ouders van elkaar en zien ze ook, dat ze zich niet hoeven te schamen voor de problemen waar ze tegenaan lopen, maar dat het universele vraagstukken zijn.

De Train de Trainer omvat 2 live dagen, waarin je leert over het systemisch werken en de verschillende werkvormen onder de knie krijgt, zodat jij ook aan de slag kan als Opvoeden met LOL trainer. (NB je leert niet om zelf familieopstellingen te begeleiden.

KRAGT training weerbaarheidstraining voor kinderen

KRAGT-training (Train The Trainer)

Na het starten van mijn praktijk wilde ik graag groepen kinderen begeleiden op sociaal emotioneel gebied. Ik kwam er achter, dat veel kinderen tegen dezelfde problemen aanliepen en wist, dat ze veel van elkaar zouden kunnen leren.

Silvana Kuipers en ik kenden elkaar van onze opleiding tot kindercoach en ook zij liep tegen dezelfde problemen aan. Omdat wij niet de perfecte training konden vinden om te volgen, hebben wij zelf de KRAGT-training ontwikkeld.

Deze training geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor het contact met anderen ook verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, de sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het is een krachtige groepstraining, die is gebaseerd op het systemisch werken.

Omdat de training zo krachtig is en wij merken, dat het zo goed werkt, hebben we medio 2017 besloten om de training ook te gaan geven aan andere coaches, leerkrachten en begeleiders van kinderen.

Wanneer je deze training kan geven in jouw praktijk, krijg je extra naamsbekendheid en je hebt een fantstische tool om groepen kinderen te begeleiden. De training kan echt een boost geven aan jouw praktijk. De werkvormen, die jij leert, kun je zowel in de groep, als individueel inzetten.

Kijk in de kalender voor aankomende data voor de KRAGT-training Train de Trainer

_HW29450

WEBREALISATIE:
VIRTUALFLOW

© SUZANNE STIKVOORT 2018

FOTOGRAFIE:
RENEE KRIJGSMAN