Wil jij je verder ontwikkelen als kindercoach?

Ik help je graag verder!

Dit stukje tekst moet nog: wat zijn de verschillen tussen de 3.

Logo kickstart je eigen praktijk_

Kickstart je eigen praktijk

3 maanden

Kickstart je eigen praktijk

Yeah je bent kindercoach! Gefeliciteerd!

Heel veel kindercoaches beginnen vol enthousiasme aan de opleiding en zien zichzelf al in hun eigen kindercoachpraktijk werken. Misschien weet je zelfs al een naam voor jouw praktijk?!

Toch is het helaas zo, dat maar een klein deel echt de stap waagt om zich in te schrijven bij de KvK en een nog kleiner deel lukt het om echt een succes te maken van hun praktijk.

Hoe zou het zijn als jouw praktijk wél realiteit wordt en nog beter: een succes?

Speciaal voor startende en/of struggelende kindercoaches heb ik de training Kickstart je eigen Praktijk gemaakt, waar je in 3 maanden wordt warmgemaakt voor jouw praktijk en echt stappen gaat zetten. Gedurende de training werken we met een groepje van maximaal 6 kindercoaches aan een geslaagde praktijk.

Je weet na deze training goed wie jij precies bent als kindercoach en wat jou uniek maakt, maar ook wat jouw belemmerende overtuigingen en valkuilen zijn. (en daar gaan we natuurlijk aan werken!). Ook weet jij na de drie maanden heel goed wie jouw klant is (want de ene coach is de andere niet en dat geldt ook voor de kinderen, die aankloppen bij een kindercoach).

Een ander belangrijk onderdeel van een geslaagde praktijk is natuurlijk, dat het financieel ook lekker loopt. We gaan samen kijken naar jouw omzetdoelen en maken een (haalbare) planning, waar we er ook mee rekening houden, dat je misschien nog wel een gezin thuis hebt, die ook aandacht nodig heeft of misschien wel een druk sociaal leven hebt, waar je niet te veel aan wil tornen.

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste gaan we aan de gang met jouw zichtbaarheid. Vind je het spannend of juist leuk om jezelf te verkopen en hoe doe je dat dan op een fijne, natuurlijke manier, die bij jou past en je niet te veel energie kost.

Zou jij je praktijk nu ook echt willen starten of misschien ben je gestart, maar komt het niet van de grond? Ik help je graag verder.

Hoe ziet het traject van 3 maanden er uit? We starten 1 april en zijn klaar voor de zomervakantie. Eerst komen we op 1 april samen met het groepje coaches voor de eerste livedag in Apeldoorn om kennis te maken en het eerste onderwerp te introduceren. Tussen de eerste en de tweede dag zullen we een keer zoomen met de groep om te kijken hoe het gaat met alle uitwerkingen.

De tweede livedag zal in mei zijn met ook daarna volgt weer een zoom. De derde livedag is in juni en na deze livedag krijgt iedereen nog een 1 op 1 zoom gesprek met mij van ongeveer 1 uur, waar je al je vragen nog kan stellen.

Omdat het de eerste keer is, dat ik deze training geef, heb ik een speciaal aanbod. De prijs van deze uitgebreide training van 3 maanden zal nu 447,- euro zijn (excl. BTW)

Heb je interesse? Stuur me dan nu een bericht!
Opvoeden met lol logo

Opvoeden met LOL

Train de trainer

Opvoeden met LOL

Omdat ik merkte, dat er vaak kinderen bij mij op de praktijk kwamen, die ik eigenlijk helemaal niet hoefde te zien, maar ik beter met de ouders kon werken, heb ik de training Opvoeden met LOL ontwikkeld.

Ouders hebben vaak het gevoel, dat ze alleen staan in hun ‘worstelingen’ en opvoedvraagstukken. De LOL in het opvoeden is soms ver te zoeken en die willen ze natuurlijk (weer) ervaren.

Ondertussen merk je waarschijnlijk ook, dat veel ouders tegen dezelfde dingen aanlopen. Straffen en belonen, loslaten of vasthouden, geven en nemen en het tonen van hun liefde.

Door samen op een systemisch manier te kijken naar bepaalde vraagstukken, merken ouders, dat zij het anders mogen doen, dan hun ouders het deden, maar dat alle ouders zelf kunnen bepalen hoe ze hun kinderen willen opvoeden. Hoe fijn is dat? Door de training te geven in groepen, leren ouders van elkaar en zien ze ook, dat ze zich niet hoeven te schamen voor de problemen waar ze tegenaan lopen, maar dat het universele vraagstukken zijn.

De Train de Trainer omvat 2 live dagen, waarin je leert over het systemisch werken en de verschillende werkvormen onder de knie krijgt, zodat jij ook aan de slag kan als Opvoeden met LOL trainer. (NB je leert niet om zelf familieopstellingen te begeleiden.

Klik voor meer info, data en prijzen
Kragt-wit

KRAGT training

(Train de trainer)

KRAGT training

Na het starten van mijn praktijk wilde ik graag groepen kinderen begeleiden op sociaal emotioneel gebied. Ik kwam er achter, dat veel kinderen tegen dezelfde problemen aanliepen en wist, dat ze veel van elkaar zouden kunnen leren.

Silvana Kuipers en ik kenden elkaar van onze opleiding tot kindercoach en ook zij liep tegen dezelfde problemen aan. Omdat wij niet de perfecte training konden vinden om te volgen, hebben wij zelf de KRAGT-training ontwikkeld.

Deze training geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor het contact met anderen ook verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, de sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het is een krachtige groepstraining, die is gebaseerd op het systemisch werken.

Omdat de training zo krachtig is en wij merken, dat het zo goed werkt, hebben we medio 2017 besloten om de training ook te gaan geven aan andere coaches, leerkrachten en begeleiders van kinderen.

Wanneer je deze training kan geven in jouw praktijk, krijg je extra naamsbekendheid en je hebt een fantastische tool om groepen kinderen te begeleiden. De training kan echt een boost geven aan jouw praktijk. De werkvormen, die jij leert, kun je zowel in de groep, als individueel inzetten.

Kijk in de kalender voor aankomende data van trainingen.

Naar de kalender

Klik op de knop voor meer informatie, tarieven en data

_HW29450

WEBREALISATIE:
VIRTUALFLOW

© SUZANNE STIKVOORT 2018

FOTOGRAFIE:
RENEE KRIJGSMAN