kolibrie

Me-time

Op het terras van ons huisje in Italië zit ik in de zon. Ik heb boeken bij me, kaarten, mijn computer en fantastisch gezelschap…. Je raadt het al ik heb mezelf meegenomen.

De bedoeling was om samen met een vriendin te gaan, maar door omstandigheden kon zij niet mee en nu moet ik het met mezelf zien te redden.

Hier is meteen al de eerste les, die ik van Mike Dooley kreeg: Thoughts Become Things…. Want ik zal je eerlijk vertellen; Ik voelde me iets overwerkt en rusteloos en voelde al wat langere tijd dat ik alleen wilde zijn. Dat was door de Covid-toestand best ingewikkeld, aangezien we al redelijk lange tijd allemaal thuis zijn.

Enfin, ik had het gedacht en zelfs wel vaker geroepen, maar niet gedaan. En toen zei mijn vriendin de reis af. In eerste instantie was het natuurlijk flink balen en heb ik er zelfs een traantje om gelaten, maar ik heb meteen een van mijn ‘super-powers’ ingezet en dat is om om te gaan met de situatie zoals hij is. Even rouwen … en weer door. Mijn leven is gewoon te kort om te lang te treuren. De situatie waardoor het niet doorging, was niet ernstig of levensbedreigend en het feit, dat ik hier alleen zou zitten ook niet.

Met twee handen heb ik de situatie aangegrepen om eens orde op zaken te stellen. Ik voel al een tijdje, dat ik de dingen anders wil en ik vind de juiste vorm er niet voor….. dus besloot ik op onderzoek uit te gaan. Ik ben ten slotte opgeleid om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en de lessen door te geven. Hoe stom is het dan van mij om deze lessen niet voor mezelf in te zetten. Ik deed het een paar jaar geleden met groot succes en dus besloot ik, dat ik in ieder geval de oneindige mogelijkheden voor me laat werken. Ik ben ten slotte de regiseur van mijn leven. Ik mag zeggen, hoe het eruit ziet en ik kan zelf de stappen zetten, die het voor mij mogelijk maken om mijn leven zo in te richten, zoals ik dat wil.

Een paar woorden, die steeds luider gaan roepen in mijn lichaam zijn, creativiteit, plezier, wet van de aantrekkingskracht, systemisch werken, natuur, retreats, zelfliefde, begeleiden en verbinden, loslaten, vertrouwen en gezondheid….

Ik ben daarom maar begonnen met een creatieve uitlating… het werd een kolibrie!

Deze symboliseert de vreugde van het leven en de lichtheid van het zijn. Hoe mooi is dat?

WEBREALISATIE:
VIRTUALFLOW

© SUZANNE STIKVOORT 2018